Sommaren 2020 slog turistrekord i Kullabygden. När vi inte längre kunde resa utomlands fick vi uppleva och upptäcka det vackra som vårt egna land har att erbjuda. Och många kom hit. Inte alls konstigt om du frågar oss! Vi är de första med att skryta om allt det fina som bygden har att erbjuda. Kullabergs magnifika klippor för både bad och äventyr, skog, stränder, små idylliska byar och bra krogar, golfbanor, ridning dykning mm mm.

Kullabygden är fortfarande en idyll. Men en idyll i förändring. Bygden utvecklas i snabb fart och Höganäs växer. I takt med byggandet av fler hus i nya områden anpassas skolor, idrottsanläggningar och vägar och cykelvägar. Staden förskönas och välkomnar oss. 

Vi älskar vår bygd som vi känner utan och innan. Det finns nog inga gator vi inte har trampat. Vi vet hur du skall göra en bra affär och vilket pris ditt hus är värt. Det har vi lärt oss av lång erfarenhet.

Rätt hus till rätt pris och du är i trygga händer! När du väl har lämnat ditt hus i våra händer kan du koppla av med vissheten om att vi sköter allt, från kontakt med köparen till den juridiska processen och råd och stöd. Vi värderar ditt hus efter hur marknaden ser ut, läget, skicket och efterfrågan. Vi värderar det rättvist och lovar inte mer än vi tror du kan få. Det är så vi får intresserade köpare och en smidig försäljning.